Retailers

Garden Connect deelt plantgegevens aan retailers over de hele wereld. Onze database bevat uitgebreide informatie over alle soorten planten. Wij streven naar een database van 40.000 planten met:

  • Minstens 20 specificaties per plant (standplaats, watergeven, snoeiperiode, verzorging, verpotten, ziektes, giftig, etc.)
  • 1 of meer afbeeldingen met een hoge resolutie
  • Unieke Google-vriendelijke beschrijvingen

Verbeter de webshop

Wij maken voor elke webshop unieke, aansprekende beschrijvingen speciaal op maat. Garden Connect richt zich op online marketing en het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Door unieke plantengegevens toe te voegen aan de webshop, scoort jouw webshop goed in Google. Een goede vindbaarheid trekt meer én nieuwe bezoekers naar de webshop, de website en uiteindelijk naar het tuincentrum!

Meer dan alleen online plantgegevens

Gebruik onze plantgegevens ook voor in-store marketing in het tuincentrum en koppel de informatie aan het loyaliteitsprogramma. Klanten krijgen persoonlijk advies over de planten die zij aanschaffen bij jou in het tuincentrum. Wil je meer weten over het loyaliteitsprogramma? Wil je jouw klanten aan je binden? Wij zetten de koffie vast klaar, wanneer ontmoeten wij elkaar?

Vertel!

Wij komen graag alles te weten over jou, het tuincentrum en hoe jij je klanten aan je wilt binden. Wij bieden hulp en kijken verder dan alleen vooruit. Samen zorgen we ervoor dat het tuincentrum groeit! Bel ons op + 31-20-7008250 of stuur een mail naar info@gardenconnect.com.